Har du spørgsmål? Ring til os på tlf::

​​86 14 24 63 / 28 10 30 64 

​Nyhedsbrev

​Et nyhedsbrev er et nyhedsbrev - ikke et historisk dokument. Gamle opslag er fjernet for at give plads til nye.

Hvad er der sket - og hvad sker der lige nu - og hvad kommer der til at ske fremover?

Ja, siden vi lagde det seneste nyhedsbrev på hjemmesiden, har vi udvidet med en knopskydning til Kollegiet. Vi råder nu over 2 pladser på adressen Bystævnet 2 C. Begge pladser er besatte.

Indenfor de seneste måneder har vi haft besøg af journalist Stig Andersen, der har sagt ja til at gå ind i en skriveopgave for os. Stig har interviewet flere af vores beboere, der er villige til at lade deres historie blive en del af et hæfte som vi forventer at udgive 1. oktober i år.

Vi vil gerne give vores beboere mulighed for at fortælle lidt af deres livs-historie, hvad der er vigtigt og hvad der har betydning når man bor i et botilbud. 

Vi ved at beboerne arbejder med et afsæt i de Handleplaner som udarbejdes i et samarbejde med sagsbehandler og borger; men vi ved også at der er så meget andet der har betydning. Og det er lige her vi har vores fokus. 

Aktuelt skal vi certificeres for 3 gang. Denne gang bliver vi certificeret af Bureau Veritas, der i samarbejde med Akkreditering Danmark har en model for botilbud mv. på det sociale område.

I lyset af at vi har været certificeret i flere år, må vi sige at det største udbytte vi har fået, er at vi fastholder "den gode praksis" i vores tilbud. De enkelte målepunkter (10 i alt) er centrale - og matcher de krav der stilles fra vores social-tilsyn. 

Vi gør os umage; men vi ved også at vi altid kan gøre det bedre...

Lige om hjørnet - faktisk i morgen den 27.8.2017 afholder vi den årlige høstsammenkomst for beboere og deres pårørende. Det er altid hyggeligt at tilbringe gode timer sammen. Vi glæder os til samværet, samtalerne, og ikke mindst traktementet som består af eftermiddagskaffe mm. - og selvfølgelig lidt godt at gå hjem på lidt senere. Beboere og personale har forberedt sig over tid med bage-og kokke-aktiviteter.

Vi tager nok nogle billeder som vi lægger på bostedets Facebook.

Fonden Gl. Kongevej 13-15

CVR: 26506085

​Elkjærvej 38

8230 Åbyhøj

Tlf.: 41996960 eller 28103064
E-mail: ba@vita-csa.dk