Har du spørgsmål? Ring til os på tlf::

​​86 14 24 63 / 28 10 30 64 

​Personale på Gl. Kongevej

Medarbejdere​

Annemette Grønkær Jensen

Jeg startede 15. maj 2020 på kontoret, hvor jeg hjælper Berit med forskellige administrative opgaver.


Jeg har tidligere arbejdet med økonomi og projektopgaver i Randers og Aarhus kommune, og efter det har jeg været 4 ½ år i økonomiafdelingen i Skoringens hovedkontor.

Jeg bor i Egå sammen med min mand, 3 børn og en lidt tosset kat. Jeg elsker at være i nærheden af stranden - om vinteren på gåture og om sommeren i min kajak - eller på en frisk badetur, hvis vejret og vandtemperaturen er til det.

John Anderskou – leder af botilbuddet Gl. Kongevej

​Som leder arbejder jeg for at beboere og personale skal opleve Gl. Kongevej som et godt sted at være. Jeg tror på at vi med humor og klogskab kan komme langt. Jeg vil gøre mit til at alle kommer godt ”i mål”.

Som leder er jeg kendt for at være der når der er brug for det…

Når jeg ikke er på Gl. Kongevej er jeg interesseret i at fotografere. Jeg elsker naturen – særligt fuglelivet derude. Jeg rejser meget gerne – og tror på at rejser gør noget godt for alle. Jeg er begyndt at spille golf – og øver mig på at blive bedre. Det er supersvært at ramme ordentligt; men måske lykkes det en dag.​

​​Marianne Toft – souschef på botilbuddet Gl. Kongevej

Den 1. marts 2019 starter jeg som souschef, men jeg har kendt Gl. Kongevej igennem flere år. Jeg er uddannet socialrådgiver og har tidligere godkendt og ført tilsyn med private bosteder og har arbejdet mange år i Kriminalforsorgen.

Som souschef vil jeg arbejde for at beboere og personale oplever Gl. Kongevej som et godt sted at være og jeg er vedholdende og kreativ if. at skabe frugtbare løsninger. Samtidig vil jeg understøtte at Gl. Kongevej fortsat af samarbejdspartnere og pårørende opleves som en kompetent udbyder på det specialiserede socialområde.

Jeg elsker at opleve noget spire og gro – ikke alene mennesker, men også i min store have, som jeg bruger tid på i fritiden, når vejret er til det. Når vejret ikke er til det, er jeg en rigtig læsehest og nyder at være sammen med venner og familie – min søn Sebastian på 14 år, min datter Sarah på 16 år og min mand Lars.

Berit Andersen – administrativ medarbejder i botilbuddet Gl. Kongevej.

Du finder mig dagligt på kontoret, hvor jeg løser bostedets administrative opgaver, herunder budgetter, regnskaber, løn mv.

Service, ordenssans og hjælpsomhed er nøgleord for mig.

Modpolen til kontorarbejdet, er en dejlig løbetur ……

Jeg elsker mit arbejde – men familien er mit hjertebarn.

Ole Olsen 

super pedel i botilbuddet Gl. Kongevej. Det er mig der skruer, hamrer, maler og reparerer. Har du noget der skal fixes skal du bare komme til mig. I min fritid passer jeg min kolonihave – og så holder jeg meget af friluftslivet hvor det lader sig gøre. Jeg er meget berejst, så er du interesseret i at høre ”røverhistorier” fra den store verden så fortæller jeg gerne.

Henriette Aarslev 

Jeg er pædagog på Gl. Kongevej og startede 1. oktober 2015. Forinden havde jeg været tilknyttet bostedet som vikar.

Jeg arbejder ud fra en anerkendende tilgang til vores beboere. En anerkendende tilgang er med til at skabe et åbent og tillidsfuldt forhold beboere og pædagoger imellem – og ja, det er lige det der for mig er kernen i mit arbejde.

Jeg er glad for at være ude i naturen og er glad for fysisk aktivitet som cykling, løb, gåture mm. Og så elsker jeg at rejse og opleve nye lande og kulturer.

Lena Sørensen

Jeg arbejder som praktisk medhjælp -og er vikar når det brænder på…

I dag fandt jeg en plastpose med boller – ikke godt, for jeg mener faktisk at boller i plast er boller i ”fangeskab”.

Nej, når jeg skal bestemme gør vi det fra bunden – og gerne økologisk simpelthen fordi det bare er bedre kvalitet.

Thomas Fischer - pædagogisk medarbejder

Jeg er vel nok botilbuddets mest passionerede te-drikker og arbejder gerne for at beboerne får samme interesse.

Beboerne vil kende mig for at være rummelig og anerkendende; men også som en der skubber på for at skabe sund udvikling.

Jeg holder af forskellige aktiviteter med beboerne - og går ikke af vejen for cykle- eller gåture. Jeg er kendt for at være den der tager tjansen i svømmehallen.

Er vi hjemme i bostedet er jeg altid klar på et spil Skak - eller andet der kan være god ”hjerne gymnastik”.​

Helle Nørgaard Nielsen

Jeg ”springer ud” som pædagog i bostedet Gl. Kongevej 1. januar 2018. Med 22 års praktisk erfaring, har jeg set og prøvet en del – de fleste vil nok sige at jeg er super erfaren.

Jeg vil gerne hejse det faglige flag for den gode relation, anerkendelse, nærvær, tydelighed og ikke mindst vedholdenhed – jeg gir ikke op.

Jeg er uddannet som Marte Meo terapeut. Marte Meo betyder ”ved egen kraft”, hvilket passer perfekt til at jeg mener at alle mennesker har en egen kraft, der selvfølgelig skal bringes i spil.

Vandreture og vinterbadning ligger til højrebenet – ligesom havearbejde er en af mine kompetencer.

Når jeg skal slappe af sker det bedst ved at læse, høre musik og fotografere.

Er der nogen der vil udfordres med vinterbadning, er det bare om at sige til.

Belinda Kristine Zweidorff

​Jeg er et af de nyeste "skud" i personalegruppen på Gl. Kongevej.

Jeg har i mange år arbejdet i socialpsykiatrien i høje Taastrup kommune, på Sjælland.

I mit arbejde lægger jeg stor vægt på at se det hele menneske. Jeg sætter stort pris på samarbejdet med borgerne omkring de mål de har for deres eget liv, hvorfor respekt, åbenhed og humor, er nogle af kerneværdierne i min relation til borgerne.

Mit udgangspunkt er altid, at borgerne opnår de bedste muligheder for udvikling og kunne leve det det liv de ønsker for sig selv.

I min fritid er jeg mor med stort M og holder mig "ung" ved at dyrke motion og tage opvasken i hånden.

Line Sørensen

​Jeg er pædagog i Kollegiet og startede 15. april 2020.

Jeg har tidligere arbejdet på et bosted for voksne med autisme spektrum forstyrrelser i New Zealand og har for nylig været tilknyttet bostedets søsterorganisation, Bostedet Vangsbovej.

Jeg brænder for at skabe den gode relation. Jeg tror på, at det er i relationerne med andre mennesker, vi udvikler os. Jeg arbejder ud fra værdier som nærhed, empati og ligeværdighed. Omdrejningspunktet for mig er, at udvise disse værdier og støtte og guide beboerne et skridt tættere på mestring af eget liv, samt det gode liv.

Jeg er vild med at dyrke sport, særligt badminton, bordtennis og fodbold.

Derudover er jeg stor brætspilsentusiast og sætter en dyd i et godt slag Bezzerwizzer.

Fonden Gl. Kongevej 13-15

CVR: 26506085

​Elkjærvej 38

8230 Åbyhøj

Tlf.: 41996960 eller 28103064
E-mail: ba@vita-csa.dk