​Personale på Gl. Kongevej

Medarbejdere​

Annemette Grønkær Jensen

Jeg startede 15. maj 2020 på kontoret, hvor jeg hjælper Berit med forskellige administrative opgaver.


Jeg har tidligere arbejdet med økonomi og projektopgaver i Randers og Aarhus kommune, og efter det har jeg været 4 ½ år i økonomiafdelingen i Skoringens hovedkontor.

Jeg bor i Egå sammen med min mand, 3 børn og en lidt tosset kat. Jeg elsker at være i nærheden af stranden - om vinteren på gåture og om sommeren i min kajak - eller på en frisk badetur, hvis vejret og vandtemperaturen er til det.

Thomas Jentzsch Pedersen

Mit drive, som leder, er at sikre at beboerne får den bedst mulige indsats her. Jeg er optaget af at vi leverer høj faglighed som personale til glæde for beboerne. Jeg brænder for arbejdet med borgere der har behov for vores støtte for en periode i deres liv, samarbejdet i en bredt sammensat personalegruppe og det tværprofessionelle samarbejde i komplekse problemstillinger. Jeg er et værdibaseret menneske, som tror meget på at en teambaseret tilgang kan bringe os langt.

Jeg er ivrig vandrer, træner nok for lidt i fitnesscenter og er passioneret omkring fodbold. Mit motto er ”hårdt arbejde slår talent, hvis ikke talentet arbejder hårdt nok”.

Berit Andersen – administrativ medarbejder i botilbuddet Gl. Kongevej.

Du finder mig dagligt på kontoret, hvor jeg løser bostedets administrative opgaver, herunder budgetter, regnskaber, løn mv.

Service, ordenssans og hjælpsomhed er nøgleord for mig.

Modpolen til kontorarbejdet, er en dejlig løbetur ……

Jeg elsker mit arbejde – men familien er mit hjertebarn.

Marianne Kristensen
Jeg startede som rengøringsassistent i huset i marts 2022. Jeg har tidligere gjort rent i en ungdomsklub, samt været ansat i hjemmeplejen. Jeg er måske en af de få som faktisk godt kan lide at gøre rent.

I min fritid bruger jeg meget af tiden sammen med min familie. Jeg holder af at tage på camping, være i sommerhus og være kreativ.

Henriette Aarslev

Jeg er pædagog på Gl. Kongevej og startede 1. oktober 2015. Forinden havde jeg været tilknyttet bostedet som vikar.

Jeg arbejder ud fra en anerkendende tilgang til vores beboere. En anerkendende tilgang er med til at skabe et åbent og tillidsfuldt forhold beboere og pædagoger imellem – og ja, det er lige det der for mig er kernen i mit arbejde.

Jeg er glad for at være ude i naturen og er glad for fysisk aktivitet som cykling, løb, gåture mm. Og så elsker jeg at rejse og opleve nye lande og kulturer.

Thomas Fischer - pædagogisk medarbejder

Jeg er vel nok botilbuddets mest passionerede te-drikker og arbejder gerne for at beboerne får samme interesse.

Beboerne vil kende mig for at være rummelig og anerkendende; men også som en der skubber på for at skabe sund udvikling.

Jeg holder af forskellige aktiviteter med beboerne - og går ikke af vejen for cykle- eller gåture. Jeg er kendt for at være den der tager tjansen i svømmehallen.

Er vi hjemme i bostedet er jeg altid klar på et spil Skak - eller andet der kan være god ”hjerne gymnastik”.​

Helle Nørgaard Nielsen

Jeg ”springer ud” som pædagog i bostedet Gl. Kongevej 1. januar 2018. Med 22 års praktisk erfaring, har jeg set og prøvet en del – de fleste vil nok sige at jeg er super erfaren.

Jeg vil gerne hejse det faglige flag for den gode relation, anerkendelse, nærvær, tydelighed og ikke mindst vedholdenhed – jeg gir ikke op.

Jeg er uddannet som Marte Meo terapeut. Marte Meo betyder ”ved egen kraft”, hvilket passer perfekt til at jeg mener at alle mennesker har en egen kraft, der selvfølgelig skal bringes i spil.

Vandreture og vinterbadning ligger til højrebenet – ligesom havearbejde er en af mine kompetencer.

Når jeg skal slappe af sker det bedst ved at læse, høre musik og fotografere.

Er der nogen der vil udfordres med vinterbadning, er det bare om at sige til.

Line Sørensen

​Jeg er pædagog i Kollegiet og startede 15. april 2020.

Jeg har tidligere arbejdet på et bosted for voksne med autisme spektrum forstyrrelser i New Zealand og har for nylig været tilknyttet bostedets søsterorganisation, Bostedet Vangsbovej.

Jeg brænder for at skabe den gode relation. Jeg tror på, at det er i relationerne med andre mennesker, vi udvikler os. Jeg arbejder ud fra værdier som nærhed, empati og ligeværdighed. Omdrejningspunktet for mig er, at udvise disse værdier og støtte og guide beboerne et skridt tættere på mestring af eget liv, samt det gode liv.

Jeg er vild med at dyrke sport, særligt badminton, bordtennis og fodbold.

Derudover er jeg stor brætspilsentusiast og sætter en dyd i et godt slag Bezzerwizzer.

Ralf Frandsen

Nattevagt i Enkeltmandsprojektet Gl. Kongevej.

Jeg har været ansat i 7 år og har i alle årene arbejdet for at overgangen fra dag til nat- og fra nat til dag, har været til glæde for den borger der bor i projektet.

Jeg er kendt for at have borgeren i fokus og at borgeren har rettigheder vi skal understøtte. Jeg er i opgaven fordi jeg har lyst- og fordi jeg kan se at jeg, som en del af et team gør en positiv forskel.

I min familie forsøger jeg også at gøre en forskel – jeg er et familiemenneske der tager ansvar for det gode i livet – også selvom man er en hund med masser af krøller og lysebrunt skæg.

Uffe Mørk

Jeg er ansat som pædagogisk medarbejder i bostedets Enkeltmandsprojekt. Min tilgang til det pædagogiske arbejde er at arbejde konsekvent med de planer der er indgået for opgaveløsningen. Den enkelte borger skal respekteres med de vanskeligheder der måtte være.

Lystfiskeri, naturformidling og jagt er en passion. Jeg tror fuld og helt på den værdi naturen har i forhold til vores liv. I forhold til projektets borger er der et fuldstændigt match. Jeg har været ansat indenfor det specialiserede socialområde i mere end 10 år. De sidste 8 i botilbuddet Gl. Kongevej.

Mine kollegaer og dem jeg arbejder med, oplever mig som dedikeret, tålmodig, tydelig og som en der følger alle opgaver til dørs.

Sara-Louise

​Jeg hedder Sara-Louise og er ny pædagog på Bostedet. Jeg startede 1.juni 2022 i et barselsvikariat. Efter 20år i København er jeg tilbage i byen. Jeg vægter den gode relation og er glad for en gåtur. Jeg siger heller ikke nej til kage og te og en samtale om livet. Jeg er åben for hvad vores beboere kunne have af ønsker for fremtiden og vil for så vidt muligt hjælpe dem på vej. Jeg tror på nærvær og anerkendelse i mit pædagogiske arbejde.

Jeg er glad for rockmusik, potteplanter og tegneserie

Carsten Skøtt - pædagogisk medarbejder i Enkeltmandsprojektet Gl. Kongevej.

​Jeg hedder Carsten, er 55 år, og jeg er uddannet socialpædagog i 1992. I mellemtiden har jeg hentet en bred vifte af faglige erfaringer via mine mere end 10 år på en døgninstitution for børn og unge, mere end 10 år i et Bofællesskab for voksne udviklingshæmmede og og senest et par år i enkeltmandsprojektet tilknyttet Gl. Kongevej

Undervejs har jeg haft kurser i blandt andet Systemisk teori og praksis, KRAP, Neuropædagogik mm.

Privat er jeg stolt far til tre voksne børn, og jeg bor på Djursland. Her er jeg ”tæt på” når jeg skal dyrke mine fritidsaktiviteter, som for eksempel er lystfiskeri, kajakfiskeri, undervandsjagt og svampejagt, ligesom jeg også finder tid til at spille turneringsbillard.

Michel Christensen

pædagogisk medarbejder i Enkeltmandsprojektet Gl. Kongevej.

Jeg forsøger at spille med alle mine interesser og kompetencer hvor end det giver mening.

Min kæphest er… at arbejde for maksimalt glade borgere, -teams og -samarbejdspartnere gennem altid at

sigte på den højest mulige trivsel og udvikling samt den allerbedste dialog og -samarbejde.

Jeg tosset med… at blive udfordret og tværfagligt samarbejde, når det er bedst og står aldrig i vejen for at

krydre med brugbare ting fra min blandede bolcher-baggrund og humor.

Vidt omkring har jeg været…med psykiatri-, jobcenter-, entreprenør-, sikkerheds- og serviceerfaring i

ryggen. Bl.a. har jeg i psykiatri og jobcenter været med til at hjælpe skønne borgere med hele spektret af

psykiatriske lidelser, personlighedsforstyrrelser og misbrug godt på vej individuelt og som en del af projekter.

I min fritid er jeg at finde...svingende med fluestangen, kørende skoven tynd på mountainbike, i køkkenet i

gang med at lave god mad, på gulvet som legeonkel for vores to brite-drenge (katte) og sammen med min

familie og venner. Ligesom jeg virkelig holder af at rejse og opleve.

Fonden Gl. Kongevej 13-15

CVR: 26506085

​Elkjærvej 38

8230 Åbyhøj

Tlf.: 41 99 69 60 eller 28 10 30 64
E-mail: ba@vita-csa.dk