​Sådan bor vi

Bostedet Gl. Kongevej, Bystævnet 2A, 8520 Lystrup, er placeret i hjertet af Lystrup - en bydel i den nordlige del af Århus.

Vores nærmeste naboer er udover naboerne i vores egen bygning: Bibliotek, bank, supermarked, nærbutik, pizzeria og dyrehandel. Bussen mod Århus holder lige udenfor døren og Letbanen mod Århus - eller Hornslet/Grenå er i gå afstand (10-15 minutter) fra bostedet.

Vi råder over 411 m2 boligareal.

Vi bor i en større bygning som, udover vores del, også rummer et erhvervslejemål samt 4 lejligheder.

Vores bolig er let tilgængelig, idet man kommer ind fra gade-niveau.

Stueplan er indrettet med beboer-rum til 6 beboere, heraf 5 stk. dobbeltværelser og 1 større værelse, I stueplan er der 2 rummelige bad/toilet rum.

En trappe fører ned til parterre plan, der er indrettet med et stort køkken alrum, stor fælles opholdsstue, vaskeri, bad/toilet rum til beboere med særligt behov, personalekontor samt depot. Udendørs er der en sænket terrasse hvor vi, på gode dage, kan indtage vores måltider - eller bare kan slappe af mens vi nyder solen.

Værksted og depot - findes i et kælderlokale i bygningen. Lokalet er indrettet således at vi kan udføre mindre håndværks-opgaver og hobbyaktiviteter med beboerne. Beboerne vil få kunne få et mindre rum til opbevaring af personlige ejendele, der ikke behøver at være i boligen.​

Botilbuddet råder over 3 lejligheder i samme bygning.

Fonden Gl. Kongevej 

CVR: 26506085

​Elkjærvej 38

8230 Åbyhøj

Tlf.: 41 99 69 60 eller 29 21 41 40
E-mail: tjp@vita-csa.dk