Har du spørgsmål? Ring til os på tlf::

​​86 14 24 63 / 28 10 30 64 

​Sådan bor vi

Bostedet Gl. Kongevej, Bystævnet 2A, 8520 Lystrup, er placeret i hjertet af Lystrup - en bydel i den nordlige del af Århus.

Vores nærmeste naboer er udover naboerne i vores egen bygning: Bibliotek, bank, supermarked, nærbutik, pizzaria og dyrehandel. Bussen mod Århus holder lige udenfor døren og toget mod Århus - eller Hornslet/Grenå er i gåafstand (10-15 minutter) fra bostedet.

Vi råder over ikke mindre end 411 m2 boligareal.

Vi bor i en større bygning som, udover vores del, også rummer en fysioterapi klinik samt 4 lejligheder.

Vores bolig er let tilgængelig, idet man kommer ind fra gadeniveau.

Stueplan er indrettet med beboerrum til 7 beboere, heraf 4 stk. dobbeltværelser, 1 større værelse,samt 2 mindre værelser til aflastning, afklaring eller akut indskrivning. I stueplan er der 2 rummelige bad/toilet rum.

En trappe fører ned til parterre plan, der er indrettet med et stort køkken alrum, stor fælles opholdsstue, vaskeri, bad/toilet rum til beboere med særligt behov, personalekontor samt depot. Udendørs er der en sænket terrasse hvor vi, på gode dage, kan indtage vores måltider - eller bare kan slappe af mens vi nyder solen.

Værksted og depot - findes i et kælderlokale i bygningen. Vi vil indrette dette lokale således at vi kan udføre mindre håndværksopgaver og hobbyaktiviteter med beboerne. Beboerne vil få et mindre rum til opbevaring af personlige ejendele, der ikke behøver at være i boligen.​

En del af botilbuddet Gl. Kongevej er Kollegiet. Kollegiet er indrettet i 2 adskilte lejligheder med plads til 4 beboere samt en studerende der bor sammen med beboerne i Kollegiet. I den ene lejlighed Bystævnet 2F er der 3 værelser + fælles stue, køkken samt badeværelse. I lejligheden 2C er der 2 værelser samt fælles køkken alrum samt badeværelse. Der er adgang til vaskeri og depot i kælderen.

Fonden Gl. Kongevej 13-15

CVR: 26506085

​Elkjærvej 38

8230 Åbyhøj

Tlf.: 41996960 eller 28103064
E-mail: ba@vita-csa.dk